Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca. Se curata ciupercile si se tai fe
Cu o zi inainte de a pregati acest fel de mancare, se fierb cartofii in coaja, se curata si se lasa sa se raceasca.
Se curata ciupercile si se tai felii impreuna cu cartofii. Carnea se trece prin ulei si piper.
Se amesteca ouale cu laptele si se sareaza dupa gust.
Se prepara o omleta in felul urmator : la foc mediu se incalzesc 2 linguri de unt, se adauga cartofii si ciupercile taiate si se condimenteaza cu sare si piper. Cand partea de jos incepe sa se rumeneasca, se intoarce si se lasa inca 5 minute. Se adauga compozitia din lapte si oua si se asteapta pana se ingroasa.
Intr-o tigaie incalzita carnea se prajeste cate 1 minute pe fiecare parte. La un foc mic, se adauga untul peste carne si se lasa pana se prajeste friptura
Alte retete recomandate
Tocanita de pui
Ciorba radauteana
Zacusca de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzM-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca
Comentarii