Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste fai
Se impaneaza carnea de vita cu felii de morcovi, se sareaza si se pune la rumenit intr o cratita cu grasime incinsa. In grasimea ramasa se caleste faina, la care se adauga morcovii, telina si ceapa, taiate felii. Cind s-au rumenit, se sting cu bulion si supa de oase. Se adauga carnea, cimbrul, piperul si sarea. Se lasa sa fiarba trei ore, dupa care carnea se scoate si se taie felii. Sosul se strecoara si se adauga vin si se mai lasa putin la fiert.
Macaroanele se fierb in apa clocotita cu sare, se spala cu apa rece, se pun intr-o cratita cu unt fierbinte si se amesteca.
Muschiul taiat felii se serveste cu garnitura de macaroane, cu sos deasupra si cascaval ras. Se serveste cu salata de castraveti.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzVă prezentăm o variantă inedită și delicioasă a clasicului preparat românesc - ciorba de burtă, într-o...
Ciorba de burta falsa cu pleurotus - O delicatesă usoara si sanatoasa
Comentarii