Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Gasiti aceasta reteta cu carne pe culinar.ro, alaturi de alte retete de fripturi.
Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se curata perele de coaja, apoi se cresteaza si se ung cu ulei, apoi se presara cu zahar, sare si piper. Se pun intr-o tava si se coc la foc mare 15 minute. Se curata prazul, se spala si se taie rondele. Se caleste apoi in ulei pana se rumeneste, dupa care se sareaza si se pastreaza la cald. Se taie muschiul in 2 felii groase, se presara cu piper si se frig pe un gratar bine incins. Se frige carnea cate un minut pe fiecare parte de doua ori, apoi se scoate pe o farfurie si se pune pe fiecare felie de muschi cate un cubulet de unt si un fir de cimbru. Se pune pe farfuriile calde prazul calit, peste acesta se asaza feliile de carne si perele coapte.
Muschiul de vita cu pere si praz se serveste ornat cu cimbru verde si presarata cu piper proaspat macinat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii