Muschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile laterale vor fi subtiri. Se
Muschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile laterale vor fi subtiri. Se asaza bucatile, se leaga cu sfoara si se pun pe un gratar incins. Se intoarce din cand in cand gratarul, pentru ca muschiul sa se faca bine. Se lasa pe gratar, aproximativ o ora. Cand partile exterioare s-au fript foarte bine, se scot sforile, se desprind partile laterale si se indeparteaza, iar muschiul din mijloc ar trebui sa aiba culoarea rosie si carnea sa fie frageda si suculenta.
Muschiul se serveste imediat, cu garnitura de cartofi pai si cu salata asortata.
Alte retete culinare:
Chiftele
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii