Pentru muschiul de porc cu sos de hrean se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar.
Muschi de porc cu sos de hrean este delicios. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne, se portioneaza muschiul, se bate cu ciocanul si se frige pe plita sau gratar. Se pun la topit 50 g unt in care prajim pe ambele parti 10 felii de mar. in unt, adaugam hreanul ras si calim timp de 2 minute, apoi dam deoparte hreanul si calim o ceapa tocata fin, amestecam ceapa calita cu hreanul si smantana. Dam la foc, timp de 2 minute, apoi adaugam un mar curatat de coaja, taiat cubulete mici si 2 fire de menta.
Muschi de porc cu sos de hrean se serveste astfel: se aseaza pe farfurie – 2 bucati de gratar, piure de cartofi, 2 rondele de mar, sos de hrean si frunze de menta la decor.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii