Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie. I
Muschiul se spala si se sterge cu un prosop curat. Se taie felii groase, care se pun in ulei incins. Cand carnea s-a albit, se scoate pe o farfurie. In uleiul ramas se adauga smantana si faina amestecata cu apa calda. Se pun feliile de muschi, se sareaza si se adauga marar tocat. Se acopera oala cu un capac si se fierbe la foc mic.
Se serveste fierbinte, cu mamaliguta calda.
Alte retete simple:
Ciorba de rosii
Musaca de vinete
Galuste cu prune
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceastă rețetă delicioasă ii aparține d-nei Anișoara Ursan și mi-a făcut cu ochiul în revista Cărticica...
Desert prajitura Samba (cu ananas, mure si perle de tapioca)
Comentarii