Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se tai
Se curata ceapa si se taie solzisori. Morcovul se curata, se da prin razatoare si se caleste, impreuna cu ceapa, in ulei incins. Carnea de porc se taie in bucatele, se da prin masina de tocat si se adauga peste ceapa. Se toarna putina supa de oase si se lasa sa se inabuse. Se spala vinetele, se taie in rondele si se dau prin faina. Se incinge putin ulei si se prajesc rondelele de vinete pe ambele parti, apoi se scot pe o coala alba de hartie, sa se scurga. Se ia vasul cu carne de pe foc, se lasa la racit si apoi se adauga patrunjelul tocat marunt si ouale intregi. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga sosul si se omogenizeaza. Cand e aproape gata, se adauga si frisca lichida si se mai lasa 10 minute pe foc, sa fiarba.
Se unge un vas cu unt si se tapeteaza cu faina. Se asaza un strat de rondele de vinete, un strat de carne si asa mai departe, avand grija ca ultimul strat sa fie de vinete. Sucul de rosii se toarna deasupra. Se adauga sare si piper si se da la cuptor.
Alte mancaruri retete recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii