Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de toc
Ceapa tocata se pune intr-un vas impreuna cu 50 gr unt si se lasa sa se inmoaie, fara a se rumeni insa. Intre timp, se trece carnea prin masina de tocat si se adauga apoi peste ceapa si se acopera bine. Se acopera cu un capac si se lasa la fiert, pe foc mic. Dupa ce a scazut zeama lasata de carne, se mai lasa pe foc pana se rumeneste putin, apoi se da la parte si se amesteca impreuna cu sarea, piperul, un ou si verdeata tocata. Vinetele se taie felii, se scurg si se prajesc in ulei. Se pune apoi intr-un vas un strat de vinete, unul de carne si se acopera cu un strat de vinete, se toarna deasupra bulionul de rosii si se da la cuptorul incalzit. Cand musacaua este coapta se adauga deasupra un ou batut si se mai lasa la cuptor aproximativ 5 minute.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPastele integrale cu dovlecel, ardei gras, ciuperci, ceapa si usturoi, sunt satioase si la final poti sa le presari si un pic...
Paste integrale cu legume
Comentarii