Se taie vinetele de grosimea unui deget, se presara cu putina sare si se lasa cel putin 30 minute, pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In
Se taie vinetele de grosimea unui deget, se presara cu putina sare si se lasa cel putin 30 minute, pentru ca zeama neagra din vinete sa se scurga. In acest timp se da carnea prin masina. Se taie o ceapa marunt, se prajeste cu o lingura de untura fara sa fie lasata sa se rumeneasca, se pun in aceeasi tigaie carnea tocata, piperul si sarea si se lasa sa se prajeasca putin. Carnea trebuie sa fie mustoasa. Fiecare felie de vinata se stoarce usor cu mina, se sterge cu un servet si se prajeste in untura pe o parte si alta. Pe fundul unei cratite unsa cu untura si presarata cu pesmet se asaza un strat de rosii taiate felii subtiri, peste rosii un rind de vinete, apoi un rind de carne. Se procedeaza astfel pina cind se asaza toate vinetele si toata carnea. Ultimul rind trebuie sa fie de vinete, peste care se asaza rosii taiate rotogoale subtiri. Se pune cratita la cuptor pentru ½ de ora. Apoi se toarna peste musaca smintina amestecata bine cu faina, cu o lingura de zeama de carne si cu un ou batut spuma. Se presara putin patrunjel tocat si se mai lasa la cuptor pina se rumeneste putin.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii