Se curata cartofi se taie felii potrivite, se calesc in ulei cartofi se scot si se aseaza in tava. Se toaca ceapa se caleste si se adauga si carnea im
Se curata cartofi se taie felii potrivite, se calesc in ulei cartofi se scot si se aseaza in tava. Se toaca ceapa se caleste si se adauga si carnea impreuna, se lasa 5 minute apoi se adauga 2 oua se amesteca si se lasa 3 minute. Se adauga si bulionul. Cartofi se aseaza in tava atat pe fundul tavi cat si pe lateral se adauga un rand de compozitie un rand de cartofi pana se termina cu cartofi se adauga desupra 1 ou si smantana se lasa la cuptor 25 minute.
Se servesc cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii