Curatam coaja de pe mugurii de bambus si ii fierbem 40 minute cu 1-2 ardei chili care ii iau gustul amarui. Cei consevati se folosesc imediat. Ii taie
Curatam coaja de pe mugurii de bambus si ii fierbem 40 minute cu 1-2 ardei chili care ii iau gustul amarui. Cei consevati se folosesc imediat. Ii taiem in bucati in forma de pana de 3-4 cm si ii punem in uleiul incins dintr-o tigaie, ii prajim 2,5 minute apoi ii scoatem afara. Topim untura in tigaie si adaugam carnea tocata, usturoiul si ceapa verde, apoi le prajim 4 minute. Apoi adaugam sosul de soia, sosul hoisin, sosul de chili, zaharul si pasta de rosii. Le amestecam bine si punem vinul alb. Punem inapoi mugurii de bambus, ii amestecam, ii acoperim si ii prajim 7-8 minute pe foc moale.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzM-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca
Comentarii