Musacaua cu carne si legume este delicioasa. Este cu atat mai buna cu cat folositi legume proaspete, de sezon, pline de savoare.
Se caleste putin ceapa impreuna cu ustroiul.Se aduga carnea tocata,se amesteca bine,se lasa putin la rumenit.Apoi se aduga sosul de rosii, verdeata,se condimenteaza cu sare piper si se lasa cateva minute (10 maxim) la fiert.
Se pregateste o tava/vas jena, se pune o parte din sos.
Se acopera cu cartofii prefierti. Se adauga inca un strat de sos, peste cartofi, apoi,cate o lingurita din creme fraiche(eu am folosit din cea cu buruieni).
Se acopera cu cascaval ras. Eu am cumparat cascavalul felii, si le-am taiat bastonase, dar nu conteaza forma. Se pot lasa si felii sau cubulete mici.
Peste am pus cateva felioare de rosie, asa de culoare. Am dat la cuptor la 200 gr C ,pana mi-a placut cum a aratat.
Reteta Musaca a la MAYA a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Serviti musacaua dupa ce s-a racit putin.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi
Comentarii