• taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne• montati atasamentul de masina de tocat al robotului multifunctional Ankarsrum•
• taiati cuburi potrivite toate tipurile de carne
• montati atasamentul de masina de tocat al robotului multifunctional Ankarsrum
• porniti aparatul pe viteza medie si introduceti bucatile de carne pe rand
• pentru a curata bine masina, adaugati o ceapa sau paine si tocati ultimile resturi separat de carnea pentru mici
• montati vasul de inox al robotului multifunctional Ankarsrum si dispozitivul pentru plamadit, la cca 4-5 cm de margine. Totodata montati si spatula pentru curatarea peretilor interiori ai vasului
• porniti aparatul pe viteza mica si adaugati treptat condimentele peste carne
• adaugati treptat stock-ul de vita
• cand toate ingredientele s-au incorporat si ati obtinut o pasta omogena, modelati micii, puneti-i pe un tocator mare de lemn, aplicati folie de plastic pe deasupra si lasati-i la maturat peste noapte in frigider
• prajiti-i a doua zi pe gratar
• spalati bine cartofii si curatati-i
• fierbeti-i pe foc in apa cu sare. Cand sunt aproape gata (verificati cu o furculita), scurgeti apa si lasati-i la scurs cca 60 min
• condimentati-i bine cu boia si sare si stropiti-i cu uleiul cu chilli
• asezati-i pe o hartie de copt si introduceti-i in cuptorul incins in prealabil, pe functia grill (daca nu aveti cuptor cu functia grill, nu este absolut nicio problema – singurul inconvenient este ca procesul va dura putin mai mult)
• pentru urmatorul pas si anume chipsurile de radacinoase, aveti nevoie de un cutit economic (peeler)
• curatati-le de coaja si apoi cu ajutorul peeler-ului taiati fasii subtiri din fiecare
• tapetati-le cu cateva servetele si apoi prajiti-le intr-un tuci, in uleiul de floarea-soarelui incins in prealabil
• scoateti-le pe o farfurie cu mai multe servetele pentru a absorbi uleiul in exces
• adaugati sare pe deasupra si serviti ca garnitura.
Pofta buna!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si ciresePrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postPlacinta mea preferata.
Placinta invartita cu branza dulce, smantana si stafidePentru musaca de varza delicioasa cu carne de vaca carnea tocata se prajeste cu ceapa calita in untura. Se adauga sare, piper...
Musaca de varza delicioasa cu carne de vacaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii