Ne place mult acest fel de mâncare pe care îl pregătesc destul de des toamna. Merge de minune însoţit de salată verde sau sfeclă roşie crudă rasă şi asezonată cu puţin ulei şi oţet de mere.
Punem în vas uleiul si bucăţile de pui apoi le prăjim la foc mediu câte 5 minute pe fiecare parte. Scoatem carnea într-o farfurie.
Punem în vas ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe şi călim 2 minute la foc mic.
Adăugăm morcovul tăiat felii şi ţelina cubuleţe. Amestecăm.
Imediat adăugăm cartofii tăiaţi cubuleţe şi celelalte ingrediente.
Deasupra punem carnea de pui.
Adăugăm apa rece să fie sub nivelul bucăţilor de carne, aşa cum se vede în fotografie.
Punem vasul în unitatea electrică. Setăm treapta înaltă (hight) şi fixăm timpul de preparare la 3 ore.
Poftă bună !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii