Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in- tr-un vas de yena. Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu c
Scoti osul pulpei, desfaci carnea cu un cutit si o asezi in-
tr-un vas de yena.
Se da carnea cu lamaie, apoi cu mujdei si cu cimbru.
Adaugi in vasul de yena ceasca de ulei si 1 ceasca de apa.
Peste carne pui slanina taiata fasii subtiri si boabe de piper, introduci forma la cuptor si frigi carnea la foc iute.
Dupa 1 ora, intorci carnea si adaugi vinul.
Se scoate carnea cand e bine rumenita.
Alte retete de Paste
Friptura de miel coroana
Drob de miel special
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii