Se calesc ceapa si usturoiul in ulei, se adauga carnea taiata cubulete, mirodeniile si se prajesc 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capac si
Se calesc ceapa si usturoiul in ulei, se adauga carnea taiata cubulete, mirodeniile si se prajesc 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit. Se adauga orez, mazare si stafide. Se toarna 300-350 ml apa si se lasa la fiert 20 de minute.
Se serveste cald. Alte retete culinare:
Mancare de mazare Tocanita de pui Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAceste plăcinte cu mere sunt delicioase, se fac super ușor și nu ai nevoie de multe ingrediente. Le poți savura...
Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat
Comentarii