Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bu
Carnea de miel se taie in bucatele mici si se prajesc intr-o tigaie de teflon cu putin ulei de masline sau unt. Se adauga morcovii si telina taiate bucatele, ceapa solzisori si verdeata intreaga. Se pune si zeama de supa (de vita de preferat), se acopera si se fierbe 1 ora si jumatate.
Separat, se bat 2 oua, putin suc de lamiie si vin alb si se pune peste carne si se mai fierbe putin, 2-3 minute. Atentie, nu uitati sa scoateti ramura de verdeata.
Garnitura: fasolea verde se prajeste in ulei, se adauga sare si piper. Separat, se maruntesc alunele, se pun intr-o tava si se prajesc la cuptor 5 minute.
Carnea se pune pe un platou mare rotund sau oval, la mijloc. Fasolea se pune pe linga miel, de jur-imprejur si deasupra se presara alunele prajite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzM-am inspirat de aici de reteta,am modificat-o putin,a iesit bunicica
Salata cu fasole verde si sunca
Comentarii