Pentru mere umplute cu carne, merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina.
Pentru mere umplute cu carne, merele nu se curata de coaja. Se spala, se taie un capacel la partea cu codita. Se scobesc. Se da carnea prin masina. Se prajeste putin in unt sau in untura si se adauga un ou si sare. Se umplu merele, se pun capacele deasupra si se asaza intr-o cratita cu unt. Se face un sos cu zahar ars, un praf de faina si zeama de carne; se toarna deasupra. Se fierb inabusite la cuptor.
Merele umplute cu carne sunt bune calde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Comentarii