Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne aveti nevoie de salata, chifla, cascaval, verdeata, oua, vin, unt, pesmet, medalioane purcel si ulei.
Medalioanele de purcel se prepara foarte usor. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se oparesc frunzele de salata in apa cu sare. Se scot, se trec prin jet de apa rece si se storc. se faramiteaza chifla cu mixerul, apoi se amesteca impreuna cu cascavalul, sarea, piperul. se face cate un ghemulet din cate 3 frunze de salata, se asaza intr-o forma unsa de sufleu si se repartizeaza deasupra amestecul de cascaval. se toaca patrunjelul marunt si se bat in bain marie galbenusurile cu vin. Se ia vasul de pe foc si se inglobeaza untul rece. Se adauga patrunjelul, sare si pesmet, apoi se amesteca bine. Se sterge carnea, se sareaza si se pipereaza. se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc medalioanele 2 minute, pe fiecare parte. Se asaza intr-o a doua forma de sufleu unsa si se repartizeaza deasupra compozitia de patrunjel. Se frig pe gril bilele de salata si medalioanele 10 minute, pana se rumenesc.
Medalioanele de purcel se servesc calde.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii