Maruntaiele bine curatate si spalate se acopera cu apa si se pun la fiert. Se adauga frunza de vita de vie, piper si sare. Cand se inmoaie, se adauga
Maruntaiele bine curatate si spalate se acopera cu apa si se pun la fiert. Se adauga frunza de vita de vie, piper si sare. Cand se inmoaie, se adauga merele taiate felii si se fierb in continuare. Paralel pesmetul se prajeste in ulei, se presara cu boia si se adauga la mancare pentru a o ingrosa.
Inainte de servire, se scot frunzele de vita de vie. In partile loculu se serveste ca supa si ca atare, se fierbe cu 1,5 l apa. Se poate servi si rece.
Alte retete mancare
recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Spanac cu carne
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii