Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert cu putina sare. Se toaca ceapa si se lasa la calit, pana devine sticloasa apoi se adauga morcovii, ustu
Cartofii se curata, se taie si se pun la fiert cu putina sare.
Se toaca ceapa si se lasa la calit, pana devine sticloasa
apoi se adauga morcovii, usturoiul, ardeiul bucatele si lingura de bulion (care poate fi inlocuita cu o rosie sau doua).
Se pun ficateii si se lasa la fiert cateva minute, dupa care se adauga mazarea (daca se pune mazare de la cutie se adauga odata cu cartofii fierti pentru a nu se zdrobi) o cana de apa (sau in functie de cat de zemoasa o doriti).
Se lasa asa pana sunt fierti si ficateii si mazarea. Se adauga cartofii fierti, se sareaza si pipereaza dupa gust, bineinteles ca mai puteti folosi si alte condimente.
Reteta Mancarica de cartofi cu ficatei si mazare a fost propusa de DOITILI
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii