Mancarea vanatoreasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne aveti nevoie de carne de manzat, cascaval si slanina.
Mancarea vanatoreasca este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu carne se taie carnea felii si se impaneaza cu usturoi si slanina, se condimenteaza si se inveleste in frunze de vita de vie, murate si desarate. Se unge o tava cu unt; adaugam 2-3 cepe taiate pestisori, un morcov taiat rondele, iar peste zarzavat, punem carnea impanata cu usturoi, nuca si pruna uscata fara sambure, piper, sare, nucsoara si fasii de slanina, toate invelite in frunze de vita, ca sarmalele.
Peste pachetele din frunze, punem un sos facut dintr-o cana de supa, o cana de vin alb, o lingura de bulion, sare si piper. Acoperim vasul si-l dam la cuptor. inainte de servire se mai toarna deasupra un sos facut dintr-un paharel de vin, un paharel de tuica, o lingura de bulion si verdeata tocata fin pentru decor.
Mancarea vanatoreasca se serveste cu piure de cartofi si un vin rosu dulce si aromat.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii