Carnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu capac. Prazul se curata de pa
Carnea taiata bucatele mici se pune cu ulei, la prajit. Se adauga apoi 2 pahare cu ap si se lasa sa fiarba acoperita cu capac. Prazul se curata de partea verde, se taie partea alba in bucati lungi cat un deget, dupa care se pun la oparit. Se strecoara, iar apoi se pun in ulei fierbinte si se lasa sa se rumeneasca pe toate partile. Se toarna prazul peste carne, cand aceasta este aproape fiarta si se lasa totul sa fiarba. Cand prazul este fiert pe jumatate, se adauga pasta de rosii si se toarna faina muiata in putina apa si zaharul. Se potriveste la gust de sare si se lasa la fiert si la scazut.
Se serveste fierbinte.
Alte retete culinare:
Chiftele
Bors de peste
Friptura de vita la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii