Carnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata spuma si se adauga ceapa si morcov
Carnea se taie bucatele si se pune in oala cu apa rece, pe foc, la fiert. Cand incepe sa dea in cloocot, se curata spuma si se adauga ceapa si morcovul taiate in jumatate, patrunjelul tocat, se sareza, pipereaza si se lasa la fiert, pe foc mic. Dupa ce carnea a fiert, se prepara sosul astfel: se pune untul intr-o tigaie pe foc iar cand s-a topit, se adauga faina si se amesteca pana se incorporeaza faina in unt. Se toarna apoi cate putin supa de la carne si se amesteca mereu sa nu se formeze cocoloase. Se lasa la fiert, amestecand des. Se ia sosul de pe foc, se amesteca cu galbenusul si se pune din nou pe foc sa mai fiarba cateva clocote. Ciupercile se taie feliute, se fierb separat si se amesteca in sos. Se asaza apoi carnea pe o farfurie mare iar sosul se toarna deasupra.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii