Mancarea din carne de porc si ardei gras este un preparat culinar de exceptie. Pe langa carne, mai contine rosii, ceapa, ardei grasi si sos de soia.
Carnea, ceapa, ardeii se taie fasii, iar ceapa verde se taie rondele. Coaja de la o lamaie se rade si se stoarce sucul. Amidonul se dizolva in suc de lamaie, apoi se adauga sos de soia si supa. Se pune carnea la prajit, se adauga ceapa, ardeiul gras si ceapa verde. Se toarna apoi supa si se lasa totul sa dea in clocot. Se sareaza, pipereaza si se adauga zaharul.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Muschi de porc la cuptor
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii