Se taie bucati rata si se pune la rumenit cu unt si putina apa, la cuptor. Se acopera cu un capac si se lasa acolo aproximativ 2 ore. Cu 15 minute in
Se taie bucati rata si se pune la rumenit cu unt si putina apa, la cuptor. Se acopera cu un capac si se lasa acolo aproximativ 2 ore. Cu 15 minute inainte de a fi gata, se adauga maslinele, feliile de lamaie si un varf de cutit cu faina pentru legarea sosului. Se sareaza, se adauga bulionul de rosii si 2 linguri de vin. Se mai lasa vreo 10 minute la fiert.
Se serveste calda. Alte retete culinare: Ardei umpluti Placinta de dovleac Conopida la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii