Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se st
Se pune la fiert puiul cu ceapa si morcovul curatate si tocate marunt. Orezul se spala si se rumeneste usor in unt. Dupa ce puiul a fiert, supa se strecoara si se toarna peste orez. Se adauga untul, sarea si piperul si se pune la fiert in cuptorul incalzit. Se scoate din cuptor, orezul se aranjeaza pe o farfurie mare iar deasupra se presara marar tocat marunt, iar in jurul orezului se asaza bucatile de pui fara piele si oase.
Acest fel de mancare se serveste cald.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Ardei umpluti
Sarmale de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii