Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, p
Fasolea verde se alege, se spala si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Ceapa tocata impreuna cu bucatile de pui se pun la inabusit cu unt, pe un foc mic. Se adauga cate putina apa si se fierbe in continuare. Dupa ce fasolea a fiert, se scurge, se pune in vasul cu pui, se mai toarna din zeama in care a fiert fasolea si se pune vasul din nou la cuptor. Cand apa a scazut aproape de tot, se adauga in putinul sos care a ramas si o lingura cu smantana.
Se serveste calda.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii