Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc d
Puiul se taie bucati, se toaca separat ceapa si se pun la inabusit intr-un vas impreuna cu unt. Se tine vasul acoperit, pe foc mic si se mai intorc din cand in cand bucatile de carne. Se toarna apa cat sa acopere carnea si se lasa totul la fiert. Dovleceii se rad de coaja si se adauga intregi in vasul cu carnea de pui. Se potriveste la gust de sare si se lasa totul la fiert. Se adauga spre sfarsitul fierberii smantana amestecata cu o lingura faina si se lasa sa mai dea cateva clocote, dupa care se ia de pe foc.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Pastrav la cuptor
Chiftelute
Tocanita de pui
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii