Se curata ciolanul, se spala si se lasa in apa impreuna cu ceafa afumata. Se alege lintea si se lasa in apa rece. Se pune carnea pe foc in apa rece si
Se curata ciolanul, se spala si se lasa in apa impreuna cu ceafa afumata. Se alege lintea si se lasa in apa rece. Se pune carnea pe foc in apa rece si se fierbe pana se inmoaie. Pana se fierbe carnea se pregatesc celelalte ingrediente. Se curata ceapa si se taie felii foarte subtiri.
Se zdrobeste bine usturoiul dupa curatare. Se taie slanina afumata felii subtiri. Se tapeateaza cu bucatile de slanina un vas termorezistent, dupa care se pun in straturi urmatoarele ingrediente: lintea, ceapa, usturoiul si feliile de carne.
Unele straturi se sareaza, se pipereaza si urmam acest proces pana cand se termina ingredientele avand grija ca ultimul strat sa fie lintea. Se toarna zeama de carne fiarta, se acopera si se lasa la cuptor.
Alte retete mancaruri recomandate
Ciulama de ciuperci
Ardei umpluti
Pui cu legume
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii