Tocam ceapa, morcovul si ardeiul, pe care le calim intr-o lingura de ulei. Dupa ce se inmoaie legumele, punem rosiile si fasolea, amestecam si lasam
Tocam ceapa, morcovul si ardeiul, pe care le calim intr-o lingura de ulei. Dupa ce se inmoaie legumele, punem rosiile si fasolea, amestecam si lasam la fiert, la foc mediu cca 15 min. Dupa ce sosul a mai scazut (cam la jumate), adaugam chiftelele, usturoiul maruntit, frunza de dafin si o cana cu apa (daca mai e cazul) si lasam la fiert inca 15 min. De data asta se pune capac.
Cand considerati ca mancarea e spre sfarsit, se potriveste de sare si piper, se pune patrunjelul tocat, se mai lasa un clocot-doua si gata.
Se serveste cu verdeata.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii