Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare. Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se r
Intr-un vas cu baza dubla, incingeti 1 lingura ulei, la foc mare.
Adaugati carnea si presarati sare si piper. Prajiti timp de 5 minute, pana cand se rumeneste.
Adaugati usturoiul si continuati sa tineti pe foc alte 2 minute.
Scoateti carnea din vas, adaugati uleiul ramas si carnatii. Prajiti timp de 10 minute, pana se rumenesc.
Adaugati ingredientele ramase si carnea de porc.
Adaugati supa si fierbeti acoperit, timp de 15 minute, la foc mic, pana cand boabele de fasole se patrund si sosul se ingroasa.
Pofta buna!
Reteta Mancare de fasole alba cu carne de porc si carnati a fost propusa de sava laura pe forum culinar.ro
Alte retete cu fasole gasiti aici:
Iahnie de fasole ca-n Moldova,
Chiftelute de fasole boabe pe pat de ardei gras,
Mancarica cu fasole, ciupercute si spaghete
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii