Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carn
Carnea feliata 1-2 cm, o tai fasii, o pui la prajit la foc mic si acoperit, cand e prajita aproape in intregime arunci uleiul cu apa ce a lasat-o carnea. Tai ceapa bucati mai mari decat de obicei, ardeii la fel si usturoiul in doua sau o lasi intreaga. carnea iar in ulei nou, pui legumele peste(ceapa ardeii si usturoiul), arunci ulei de soia peste, nu fii zgarcit, (ala ii da gustul, pune sarea piper dupa gust, tine cont ca sosul de soia s-ar putea sa fie sarat, pune la foc mic si acoperit, lasa sa se caleasca si sa fiarba in suc propriu.
Nota: daca ai posibilitatea sa pui feliile de carne pe gratar, prajeste-o acolo, apoi taie felii si nu mai trebuie sa prajesti in prima tura de ulei. mancarea este foarte gustoasa. Pofta buna!
Se poate servi cu pilaf de orez sau ca atare ca si o tocana. Se poate improviza.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii