Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana
Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana se rumenesc, apoi se toarna apa putin cate putin, ca sa acopere carnea. Se lasa la fiert in continuare. Fasolea se curata de ate si se adauga peste carne la fiert. Se adauga apoi bulionul de rosii si sare si se introduce apoi vasul in cuptor. Cand e aproape gata mancarea, se adauga un amestec format din 2 linguri smantana cu o lingurita faina. Se amesteca bine si se lasa la fiert inca putin.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Sarmale de post
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii