Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentr
Castravetii se taie si se pun la desarat de seara pana dimineata. Punem carnea la calit vreo 15 minute, impreuna cu uleiul. Nu e nevoie de apa, pentru ca isi lasa carnea destula zeama...Dupa 15 minute se pune si ceapa si se mai lasa la innabusit inca 15 min. Dupa de s-au innabust, transpirat si scazut ingredientele din cratita, se pune apa cat sa acopere carnea, se pun castravetii, rosiile, sare, piper, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul, se amesteca si se mai lasa sa dea cateva clocote.
Dupa ce a mai fiert un pic, cratita se baga in cuptorul preincalzit pentru inca 20 de minute, pana scade.
Se serveste cu multa verdeata.
Alte retete in imagini recomandate
Cartofi la cuptor
Tocanita de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii