Limba se spala si se fierbe putin intr-un vas, la foc potrivit, pana cand se inmoaie si se poate curata de pielita. Dupa ce se curata, se taie in buca
Limba se spala si se fierbe putin intr-un vas, la foc potrivit, pana cand se inmoaie si se poate curata de pielita. Dupa ce se curata, se taie in bucati mici si se pune din nou la fiert, in apa curata, impreuna cu morcovii, avand grija ca apa sa nu le acopere decat cu cel mult un deget. Cand apa scade, se ia vasul de pe foc. Ceapa se curata, se taie solzisori si se caleste in ulei incins, apoi se stinge cu bulionul. Se adauga totul peste bucatile de limba, iar daca este prea multa zeama, se mai scoate cu un polonic si se pastreaza intr-un alt vas. Se adauga maslinele, sare daca mai trebuie, precum si jumatate din verdeata tocata. Se mai lasa pe foc pentru aproximativ un sfert de ora si se mai adauga zeama, daca este nevoie.
Cand este gata, se orneaza cu verdeata tocata fin si se serveste calda.
Alte retete carne recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii