Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se str
Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se stropeste cu vin si apa si se presara cu sare si piper deasupra, dupa care se pune in cuptor, la fiert. Separat se fierb macaroanele, se amesteca apoi cu unt si branza rasa. Se adauga peste ele limba si apoi sosul si legumele.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor
Mancare de mazare
Chiftele
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIeri am fost la cules de fragi,am facut dulceata si mi-am oprit si pentru un desert rapid.....ce a iesit,a iesit....de gust...
Desert cu fragiIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii