Limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou. Telina, morcovii si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Cartofii se spala,
Limba de vita se curata, se spala, se opareste si se spala din nou. Telina, morcovii si ceapa se curata, se spala si se cresteaza. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Lamaia se spala si se taie rondele. Limba de vita se pune la fiert in apa rece cu sare, se indeparteaza spuma, se adauga ceapa, morcovi, telina si se fierbe. Limba fiarta se scoate intr-un vas cu apa rece, se curata de pielita si se taie felii(cate 2 la o portie). Sosul picant se adauga peste bucatile de limba si se fierb impreuna 10-15 minute.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu garnitura de cartofi natur, patrunjel verde deasupra si decor de lamaie.Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii