Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina s
Limba foarte bine spalata, se fierbe in apa clocotita. Se curata de pielita, se lasa sa se raceasca, apoi se taie in felii si se lasa deoparte, pina se prepara sosul. Ceapa data prin masina de tocat, se caleste putin in unt sau grasime, se pune bulionul, sarea si limba si se lasa sa fiarba putin impreuna. La nevoie se adauga ½ pahar de apa. Cind e aproape fiarta se pun condimentele, vinul, piperul (5-6 boabe), foile de dafin. Se mai lasa sa dea un clocot cu toate acestea, iar la urma se adauga zaharul (cine doreste).
Se poate servi atit rece cit si calda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCea mai bună mâncare în copilărie era șnițelul de pui pe care îl pregăteau mamele și de care nu ne...
Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă
Comentarii