Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, i
Limba se spala bine, se freaca energic cu o perie si se opareste. Se pune la fiert in apa rece cu sare si se spumeaza ori de cate ori este necesar, intre timp, se curata ceapa, se taie solzisori si se pune la calit in uleiul incins. Se adauga telina curatata si taiata in bucati mici si ciupercile taiate feli. Se pune o lingura de faina, iar cand aceasta incepe sa se rumeneasca, se stinge cu o cana din zeama in care a fiert limba, amestecata cu bulion. Se potriveste de sare si piper, apoi se adauga foaia de dafin si mustarul si se lasa sa fiarba inabusit, Cand limba este fiarta, se scoate si se curata de pielita, apoi se taie in bucati si se asaza intr-o tava. Se toarna deasupra sosul cu ciuperci, se stropeste cu vin si se lasa la cuptor pentru 20-25 de minute. Cand este gata, se presara cu verdeata.
Se poate servi calda sau rece.
Alta mancare recomandata
Musaca de vinete
Ciulama de ciuperci
Pulpe de pui la cuptor
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii