Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare s
Se spala muschiuletul de vitel dupa care se face un sos din vin, miere, cimbru, ulei si 2 cani apa. Se pune totul intr-o tava, se potriveste de sare si se baga la cuptor 120 min. la temperatura de 200 grade si se intoarce carnea la interval de 30 min.; intre timp se taie ardeiul julien deja copt si se pune intr-o tigaie mare cu sucul de rosii, untul si o parte de sos din tava in care este pus musciuletul nu inainte de a trece cel putin 90 minute din perioada de stat la cuptor si se lasa la scazut 40 minute (foc mediu).
Se taie carnea feliute si se pune peste ea sosul de ardei copt; de preferat se serveste ca garnitura cartofii gratinati cu unt si cascaval.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii