Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste.
Jambonul de porc in foietaj este o mancare cu carne speciala si foarte delicioasa. Se dezgheata aluatul, sunca se condimenteaza, se aseaza pe aluat si se inveleste. Capetele de la aluat se ung cu albus ca sa nu se desfaca la copt, apoi punem ruloul in tava, ungem pe deasupra cu galbenus de ou si dam la copt in cuptorul incins, timp de treizeci pana la 40 de minute. Dupa ce s-a copt, se lasa la racorit timp de 20 de minute, apoi putem taia felii.
Jambonul de porc in foietaj se serveste cu soté din legume sau sfecla rosie cu hrean.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii