Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din carne tocata si orez.
Inima de vitel umpluta pe pat de varza este o mancare cu carne deosebita si foarte delicioasa. La o inima de vitel curatata, se adauga umplutura facuta din 600 g carne tocata, 200 g orez, o ceapa tocata si calita intr-o lingura de untura, sare, piper, delicat, 2 oua, boia dulce, apoi o legatura de patrunjel si 2 linguri de pasta de tomate. In ceapa calita in untura, adaugam orezul spalat, carnea tocata, sare, piper, delicat, o lingurita de boia dulce, o legatura de patrunjel tocat marunt, 2 oua, o lingura de pasta de tomate, amestecam totul si dam gust de sare. Inima se curata de zgarciuri si se taie pe dinauntru ca sa putem introduce umplutura de mai sus.
Separat, intr-o cratita, punem o ceapa tocata marunt, un morcov taiat rondele, 2-3 fire de cimbru tocat fin, o lingurita de boia, sare, piper si o lingura de untura. Calim putin zarzavatul, apoi adaugam o varza tocata si trei sau patru rosii taiate felii. Peste varza, punem inima umpluta si invelita in doua sau trei frunze de varza, adaugam doua sau trei cani de apa sau supa de carne, dupa care dam vasul pe plita la foc domol, timp de 3-4 ore.
Inima de vitel umpluta pe pat de varza se serveste cu mamaliga calda si usturoi.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii