Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Ca
Morcovii, telina, ceapa se curata, se spala; jumatate din cantitate se taie marunt, iar jumatate se taie felii. Arpagicul se opareste si se curata. Carnea de iepure se tine 12 ore la marinat in bait format din legumele taiate felii, apa, otet, piper boabe(1g), sare si jumatate din cantitatea de foi de dafin si cimbru. Usturoiul se curata si se taie. Lamaile se spala si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza cu 100ml apa. Carnea se taie in 10 buc, se inabusa in ulei (100g) cu 100 ml apa. Ceapa, morcovii si telina taiate marunt, se inabusa separat in 50g ulei cu 50ml apa. Se adauga pasta de tomate, lichid de la marinare si se fierb circa 60 minute, se adauga restul de foi de dafin, piper macinat, usturoi, cimbru si vin. Sosul rezultat se paseaza peste bucatile de carne. Arpagicul se inabusa in 50g ulei cu 50ml apa, se adauga peste carne si sos impreuna cu maslinele. Se mai fierb circa 10 minute.
Preparatul se prezinta pe platou sau farfurie, cu decor din felii de lamaie. Se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii