Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de untura, apoi se adauga orezul.
Guliile umplute cu sos de smantana este o mancare cu carne si legume delicioasa. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de untura, apoi se adauga orezul, carnea de porc si de pui, sare, piper si verdeata tocata. Guliile se curata de coaja, dupa care se scobesc si se umplu cu pasta din carne si orez. Se aseaza in cratita una langa alta, peste gulii punem miezul de la scobit tocat marunt. Adaugam supa din Knorr si dam la fiert timp de jumatate de ora.
Dupa fierbere, facem un sos din 200 g smantana, o lingura de faina, ½ de cana de lapte, o legatura de marar tocat fin, sare si piper. Acest sos se toarna peste guliile umplute si dam la cuptor timp de 30 de minute.
Guliile umplute cu sos de smantana se servesc calde.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii