Gulii umplute cu carne

Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 gulii
  • 300 gr carne
  • 1 ceapa
  • 50 gr unt
  • 1 ou
  • 1 lingura zahar
  • sare
  • piper
  • 1 pahar bulion de rosii
  • 1 lingurita faina
  • verdeata

Mod de preparare

Guliile se curata si se scobesc. Carnea tocata, in prealabil se amesteca impreuna cu ceapa tocata marunt si calita in putin unt, se potriveste la gust de sare si piper si se adauga unt ou si verdeata tocata marunt. Se umplu apoi gulii cu aceasta compozitie si se asaza intr-un vas cu unt iar peste ele se toarna zeama de carne sau apa, bulionul de rosii amestecat cu faina si zaharul ars, stins cu 2-3 linguri apa. Se introduce vasul in cuptorul incins si se lasa la fiert.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Tocanita de pui

Pastrav la cuptor

Friptura de vita la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Inghetata frantuzeasca de vanilie

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Inghetata frantuzeasca de vanilie
Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Spanac cu usturoi verde, la cuptor
Pulpe de pui cu legume la cuptor

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Pulpe de pui cu legume la cuptor
Cele mai apreciate rețete
Ciorba cu carne de porc
1
Ciorbe

Ciorba cu carne de porc

Ciorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!

Ciorba cu carne de porc
Nectar de caise
2
Sucuri fructe si legume

Nectar de caise

Nectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...

Nectar de caise
Coquelet de Bretagne - Franta
3
Mancaruri cu carne

Coquelet de Bretagne - Franta

Coquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.

Coquelet de Bretagne - Franta
Scrumbii de Dunare la gratar
4
Mancaruri cu peste

Scrumbii de Dunare la gratar

Scrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...

Scrumbii de Dunare la gratar
Parteneri
Rulouri cu scortisoara
Bucataras.RO

Rulouri cu scortisoara

O reteta preluata de pe blogul Ginei Bradea.

Rulouri cu scortisoara
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Prajitura cu capsuni si bezea
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea