Retete dietetice
Carnea o spalam, o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare si 2 foi de dafin, o spumam bine.
Intre timp, cat fierbe carnea, ne ocupam de legume, le spalam, curatam si tocam marunt, iar morcovul il taiem rondele.
Intr-o tigaie, adaugam uleiul si, cand s-a incalzit, adaugam carnea ( pe care am scos-o pe servetele de bucatarie), lasam sa se prajeasca putin, dupa care adaugam ceapa, amestecam si lasam cca. 2 min, dupa care adaugam restul de legume, Lasam cca. 3 minute, dupa care adaugam pasta de tomate, sucul de rosii, condimente dupa gust, amestecam si mai lasam cca. 5 minute, dupa care transferam intr-o oala, adaugam 2 cani de apa, cartofii curatati si taiati cubulete, lasam sa fiarba pana ce scade si legumele sunt fierte. La final, adaugam patrunjelul verde.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii