Taiem marunt ceapa, se caleste pe foc mic, se presara boia si se amesteca, se stinge cu 2 – 3 linguri de apa. Cand apa se evapora si ceapa s
Taiem marunt ceapa, se caleste pe foc mic, se presara boia si se amesteca, se stinge cu 2 – 3 linguri de apa.
Cand apa se evapora si ceapa se rumeneste in grasimea ramasa, se adauga carnea taiata cubulete, se sareaza, se amesteca de cateva ori si se lasa sa se prajeasca.
Se adauga cate putina apa sa se fiarba inabusit usturoiul taiat marunt si chimenul.
Cand carnea este aproape fiarta, fara apa, se lasa sa se prajeasca din nou in untura, se adauga cartofii taiati cuburi si se pregatesc pana devin sticlosi.
Atunci se adauga rosii si ardei taiat rondele, se stinge cu 1,5 – 2,5 l apa. Se pune sare si se fierbe pana se inmoaie cartofii.
In ultimele minute, se adauga pastele marunte/galuste mici/. Inainte de servire, se degreseaza supa.
Alte retete culinare
Ciuperci cuptor
Ciuperci umplute
Ciulama ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAdor ciupercile de padure, imi plac si ori de cate ori am ocazia, le savurez cu mare pofta in preparate diverse.
Tocanita de galbiori cu sos de smantana si usturoi
Comentarii