Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Puteti folosi orice fel de carne pentru aceasta reteta de gulas.
Gulas de vita cu ciuperci este un fel de mancare de origine maghiara. Ceapa se curata si se taie nu prea marunt.
Ardeii kapia se coc si se curata de coji si cotoare. Rosiile se taie cubulete. Ardeii iuti si ardeii copti se taie felii.
Carnea se taie bucati potrivite, cam la 2 cm.
Pastele se fierb, se scurg si se calesc cu 2 linguri de ulei de masline,apoi se presara cu putine seminte de chimen macinate si se tin la cald pana in momentul servirii. Carnea se caleste in ulei de masline, apoi se adauga peste ea, ceapa si ciupercile.
Se fierb impreuna 15 minute, apoi adaugam ardeii copti si ardeii iuti si fierbem alte 10 minute.
Adaugam boiaua paprika, boiaua dulce, semintele de chimen si apa, lasam sa fiarba impreuna 30 minute.
Adaugam rosiile in bulion si delikat, dupa gust.
Se fierb toate 15 minute.
Gulas de vita cu ciuperci se serveste alaturi de pastele calde si presaram cu patrunjel verde taiat fin.Pofta buna !
Oala de gatit sub presiune, marca Vitesse France de la KitchenShop mi-ar fi de un real folos la prepararea acestei retete!
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii