Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frun
Calim ceapa taiata marunt impreuna cu usturoiul. Presaram chimion si boia. Adaugam cubulete de carne de purcel si prajim pana ramane doar untura. Frunzele de varza se storc si se adauga la carne, cu putina apa. Taiem in bucati mai mari ardeiul gras si rosiile, apoi le punem langa carne si fierbem sub capac pana se inmoaie. Cand e gata, punem ingrosala cu smantana si il fierbem. Daca ne place gulasul picant, mai punem in timp ce mai fierbe, un ardei iute.
Alte retete carne recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Rulada de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoImi place foarte mult gustul de conopida, dar totusi varianta cu maioneza nu mi-e foarte draga, asa ca am incercat sa o...
Sufleu de conopida cu sunca si marar
Comentarii